Genţi:tendinţe noi

Pentru că am descoperit împreună ce se poartă în materie de încălţăminte pentru sezonul primăvară-vară 2011,să urmărim şi tendinţele pentru accesoriul must have al unei femei şi anume geanta.Pentru că abia aşteptăm să vină cât mai repede zilele cu soare şi să înflorească totul în jurul nostru, culorile noilor tendinţe de genţi ne ajută la crearea atmosferei propice primăverii: verde,mov,galben,roz,turcoaz,albastru plus multe alte culori.Fie că vorbim de genţi mari şi încăpătoare,genţi de umăr,de mână sau plicuri de seară toate ne sunt prezentate în culori cât mai vii.

 

Genţile asortate hainelor sunt mai greu de pus în practică însă rezultatul este unul impresionant.O geantă sau un plic asortat perfect ţinutei tale, atât în culoare cât şi în imprimeu are un efect vizual extrem de estetic.

 

 

Genţile în dungi sau cele cu imprimeuri extravagante se alătură tendinţelor vestimentare.Se poartă plicurile medii, dar încăpătoare, din materiale textile, piele lăcuită ori materiale eco, decorate cu dungi orizontale,plus genţile bogate în printuri, fie ele florale sau grafice.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Designerii spun că genţile cu barete scurte sunt mult mai feminine şi mult mai elegante.Se poartă genţile de mână cu bareta foarte scurtă sau cu o toartă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Genţile mici cu bretele care se poartă pe o parte sunt din ce în ce mai apreciate. Se potrivesc ţinutelor casual şi sunt perfecte pentru plimbările în oraş.În acest an, designerii au optat pentru modele elegante, cu barete late, rezistente, din piele, detaşabile.

 

 

Sunt delicate şi elegante – genţile plic sunt una dintre tendinţele primăvară-vară 2011 în care merită sa investeşti.Au apărut ca şi replică la genţile masive din ultimii ani,exprimă excelent feminitatea.

 

 

 

 

 

Rămân în trend genţile animal print care fie imită pielea de leopard, jaguar sau cea de reptilă.Aceste genţi conferă ţinutei un aer luxos, misterios, senzual.Nu trebuie să lipsească din garderoba noastră fiind simbolul absolut al accesoriilor.

 

 

 

 

 

Rămân de asemena în trend şi genţile în culori intense,care s-au purtat şi anul trecut.Se pot asorta unor ţinute la fel de colorate, ori în aceeaşi nuanţă cu cea a genţii ori cu o nuanţă opusă. Efectul este garantat!

 

 

 

 

 

Spor la shopping! 🙂

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *